Sie sind hier: Start » Onderneming
 
 
 

Over ons

Reinders Wessemius B.V. werd opgericht in het jaar 1905 en is sinds 1979 onderdeel van Hölscher Wasserbau GmbH uit Haren/ Ems, Duitsland.

Vanaf de oprichting van het bedrijf Hölscher Wasserbau in het jaar 1959 vormen continue specialisatie op het gebied van waterbeheer evenals de verdere ontwikkeling wat betreft grondboringen, milieutechniek en grondwaterbeheer de basis voor onze goede prestaties en de succesvolle positionering op de markt.

Complexe problemen zien wij bij Hölscher Wasserbau altijd als een uitdaging. Ons team van meer van 450 gekwalificeerde professionals ontwikkelt constant:
  • individuele,
  • innovatieve,
  • praktijkgerichte en
  • economische oplossingen.

En dat altijd in direct overleg met onze klanten.

Ons moderne machine- en wagenpark en de bijbehorende competente werkplaats garanderen bovendien een soepel verloop van onze werkzaamheden. Dat maken wij jaarlijks op meer dan 800 bouwlocaties waar.

In lijn met onze bedrijfsfilosofie staat steeds de mens in het middelpunt van ons handelen. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor alle medewerksters en medewerkers. Bovendien gelden milieubescherming en duurzaamheid als belangrijke waarden in onze onderneming.

Deze principes zijn bij ons - in de omgang met medewerkers en klanten - een deel van het dagelijks leven.

De positieve reacties die wij regelmatig van onze klanten ontvangen, zijn ook voor de toekomst onze drijfveer voor verdere ontwikkeling en verbetering van onze dienstverlening. 
Reinders Wessemius B.V. | Charles Darwinstraat 12 te | 7825 AC Emmen